Workshop ‘Maak jezelf zichtbaar, het is net werken!’

Workshop ‘Maak jezelf zichtbaar, het is net werken!’

Workshop ‘Maak jezelf zichtbaar, het is net werken!’

Geen reacties op Workshop ‘Maak jezelf zichtbaar, het is net werken!’

workshop-netwerken-jib“Inspirerend”, “Eye-opener”, “Praktisch en zeer nuttig” en “Positieve energie”. O.a.deze mooie reacties heb ik gehad op mijn workshop “Maak jezelf zichtbaar, het is net werken!”. Fijn!. Verder heb ik ook goede gesprekken gevoerd met mensen uit mijn netwerk. Betrokken gesprekken met als insteek; kunnen we voor onze medewerkers een dagdeel of unitavond organiseren rond het thema netwerken & verbinden? Benieuwd wat ik voor jou en/of je organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.

Related Posts

Job in beweging
Mart Stamerf 20, 3822 WG Amersfoort
06 309 456 34, info@jobinbeweging.nl
Facebook
LinkedIn
Google+
SOCIALICON

Back to Top